dinsdag 6 februari 2024

Terugblik op onze tijd in Nederland.

We mogen terugkijken op een goede en fijne tijd in Nederland. De 2 maanden zijn voorbij gevlogen. Wat was het fijn om tijd door te brengen met familie en vrienden, iets wat we met regelmaat missen als we in Brazilië zijn. Het dichtbij zijn was echt een zegen en we hebben er enorm van genoten!! 


We mochten ook terugkijken op een geslaagde informatieavond, waar we mochten delen over ons werk. We onze passie konden delen en mensen meer mochten vertellen over wat we precies doen en ook vooral waarom we dat doen. 

Ook kijken we terug op een geslaagde oliebollenactie! Wat hebben we veel oliebollen verkocht en wat waren het twee gezellige dagen van bakken. Zeker de oliebollengeur in onze haren waard!


Nu zijn we weer terug, thuis. Want ja zo voelt het ook, ook hier hebben we een thuis. Dat blijft een aparte gewaarwording. Ik voel me thuis in Nederland, Geú voelt zich thuis in Ceará, we voelen ons thuis als de ander zich thuis voelt, maar samen voelen we ons ook thuis in Belo Horizonte, in ons appartement, ons plekje, daar waar wij mogen werken. Wat zijn we gezegend, wat zijn we rijk, om ons op verschillende plekken thuis te mogen en kunnen voelen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten