vrijdag 1 januari 2016

2016!

Ook hier vanuit Amsterdam wens ik jullie allemaal een heel gezegend nieuw jaar toe! Wetend dat samen met Hem het leven goed is!

En dat is ook wat we twee weken geleden communiceerden in de Rose Buurt van Amsterdam. We zijn er samen met een koor op uit gegaan om  kerst liederen te zingen. En de mensen te laten weten dat we niet maar zo kerst liederen zingen. Dat we geloven dat kerstfeest meer is dan de gezellige lichten etc. We hebben het evangelie gedeeld en gesproken met verschillende mensen.


Kerst ligt alweer even achter ons. Dit was het uitzicht wat wij gisterenavond vanuit ons gebouw mochten hebben. Het Amsterdamse evenement voor oudejaarsavond was precies voor onze deur.

 
En dan over twee weken is het alweer zover, dan zijn onze studenten alweer in Amsterdam en zijn we begonnen met de Discipel Training School. Helemaal klaar zijn we nog niet, maar we hebben nog twee weken om de laatste dingen te doen! Enthousiasme en het verlangen om te beginnen is er in ieder geval al genoeg! We kijken uit naar de studenten en wat God komend jaar weer allemaal gaat doen. Waar hij ons voor wil gebruiken, waarin wij een deel mogen zijn van Zijn Koninkrijk hier op aarde! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten